För dig som hundägare

Det finns mycket att tänka på som hundägare. Hundfoder, koppel, hundsängar och uppfostran är bara exempel på några saker. Det är lätt att fastna i gamla rutiner istället för att utveckla dig själv och din hund, men det går att ändra på. Här nedan kommer exempel på vad du som hundägare kan testa och göra tillsammans med din fyrbenta kompis.

Köp hem något spännande till din hund, testa olika aktiviteter eller åk på semester. Kanske kan du köpa en aktivitetsmatta eller så kan du göra en egen. I en aktivitetsmatta kan du gömma godis som din hund sedan får leta efter.

Testa olika aktiviteter

Du kan också testa olika aktiviteter, som treibball, då behöver du köpa yogabollar. Treibball är en sport där din hund ska valla yogabollar in i ett mål med så få kommandon som möjligt. Sporten är bra både för att din hund får ha roligt och leka med bollar, men också för att träna på kommandon.

I sommar kanske du vill åka på semester. Istället för att låta hunden vara på hundhotell eller hos en släkting så kan du ta med dig hunden. Åk på vandring, det är bra för både dig och din hund. Royal Canin skriver om bra tips inför en vandringssemester med din hund.

Okategoriserade